Als u niet meer beter wordt, wat heeft u dan nodig?

Jaarlijks krijgen duizenden mensen met kanker te horen dat ze (waarschijnlijk) niet meer beter worden. Sommige mensen horen dit direct bij de diagnose of kort daarna, anderen pas na (jarenlange) behandeling. Misschien geldt dit ook voor u?

Patiëntenvereniging Leven met blaas- of nierkanker wil graag weten wat u nodig hebt wanneer u niet meer beter wordt. Daarom roepen ze mensen die (uitgezaaide) blaas- of nierkanker hebben en niet meer beter worden op om zijn of haar ervaring te doneren door de vragenlijst in te vullen.

De uitkomsten van de vragenlijst worden breed gedeeld, zodat zorgverleners leren van de ervaringen en behoeften van patiënten en hiermee rekening kunnen houden in hun werk. Leden worden op de hoogte van de uitkomsten gehouden via de nieuwsbrief en het magazine.

Deel uw ervaring en behoefte (in ongeveer 5 minuten), zodat de zorg in de laatste fase van het leven kan verbeteren. U kunt de vragenlijst invullen tot 18 september.

© 2018, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in