IMvigor 010 gesloten

De studie IMvigor010 is met ingang van deze week gesloten wegens behalen van het gewenste aantal inclusies. IMvigor startte eind 2015 als gerandomiseerde open label fase III studie, waarbij de effectiviteit en veiligheid van adjuvante behandeling met Atezolizumab (anti PD-L1) wordt vergeleken met observatie bij patiënten met PD-L1 positieve, hoog risico, spierinvasieve blaaskanker, na verwijdering van de blaas. De patiënten zijn al dan niet eerder behandeld met neoadjuvante chemotherapie. Klik hier voor verdere (Engelstalige) informatie. De resultaten en publicaties rond IMvigor010 zult u in de komende maanden vinden op de site van Stichting DUOS.

© 2018, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in