Kankerbehandeling, thuis of in het ziekenhuis, wat kiest u?

De Prostaatkankerstichting wil graag weten wat u ervan vindt. Daarom is er een onderzoek gestart naar het antwoord op de vraag: ‘Wilt u uw kankerbehandeling thuis of juist in het ziekenhuis?’

Soms krijgen mensen met kanker hun infusen of injecties met kankerremmende medicijnen thuis toegediend in plaats van in het ziekenhuis.

Waar zou u voor kiezen? Het doneren van je ervaring duurt maar twee minuten. Uw antwoorden blijven anoniem en de input gebruikt de Prostaatkankerstichting als stem van de patiënt in gesprekken met behandelaars, ziekenhuizen en zorgverzekeraars.

Thuisbehandeling is mogelijk met een beperkt aantal medicijnen en door een beperkt aantal ziekenhuizen – dit aantal neemt toe. Als u mag kiezen, wilt u uw behandeling dan liever in het ziekenhuis of thuis krijgen? En als een van de twee methodes goedkoper is, zou u dan uw keuze aanpassen?

© 2018, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in