Operatie met 3D navigatietechnologie

Prostaatkankerpatiënt Pauolo de Jong had een agressieve tumor met uitzaaiingen. In het Antoni van Leeuwenhoek werd hij geopereerd met de 3D navigatietechnologie in studieverband. Zijn opinie, hoe het nu met hem gaat en een toelichting van voormalig DUOS bestuurslid, radiotherapeut Floris Pos leest u op pagina 8 en 9 van het online magazine Antoni.

Patiëntenervaringen

Op Stichting DUOS leest en ziet u veel ervaringsverhalen, kijk eens op ons YouTube kanaal

Of lees de ervaringen van Peter Bleijswijk (spierinvasieve blaaskanker en behandeling in studieverband); Fabian (late effecten zaadbalkanker); Hans Franken (second opinion prostaatkanker) en Fred Guurink (uitgezaaide prostaatkanker met zijn ervaringsverhaal en de blog ‘ Vecht met Fred‘ ). Ook heeft Stichting DUOS een forum, waarop regelmatig vragen worden beantwoord, ervaringen worden gedeeld of een digitale second opinion wordt aangevraagd.

© 2018, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in