Press |

Agenda en inschrijving DUOS Jaarsymposium 2018

Save the date voor het 8ste DUOS Jaarsymposium (7 december, Boerderij Mereveld te Utrecht)! Het symposium is bestemd voor artsen, physician assistants en verpleegkundig specialisten.  Accreditatie door NIV (3 ), NVU (6) en NVRO (6).

Het programma

In april hebben we gemeld dat drie internationaal gerenommeerde specialisten spreken:

Professor Stephane Oudard (Parijs, medisch oncoloog) en professor Gert de Meerleer (Gent, radiotherapeut) nemen een prostaatkanker onderwerp voor hun rekening. Dr. Torgrim Tandstad (Trondheim, medisch oncoloog) is hoofd van de Zweedse en Noorse zaadbalkankergroep (SWENOTECA) en spreekt als zodanig over dit onderwerp.

Daarnaast is nu ook het volledige programma bekend. Naast de rapportages vanuit de DUOS werkgroepen ‘Castratieresistent Prostaatcarcinoom’ en ‘Spierinvasieve blaaskanker’, neemt dr. Shafak Aluwini het woord over ‘Dutch trial proposal for Oligometastatic prostate cancer’, PhD-researcher Debbie Robbrecht over analyse van de TAX 327 en Venice Data sets; PhD-researcher Maud Rijnders over checkpoint inhibitie bij blaaskanker en PhD-researcher Rebecca Louhanepessy over de resultaten van de ROTOR studie. Vier promovendi krijgen evenals andere jaren weer de gelegenheid tot een korte presentatie.

Inschrijving

De inschrijving van het DUOS Jaarsymposium 2018 is vanaf heden geopend. Het symposium is bestemd voor artsen en maximaal drie medewerkers per sponsor. Het IKNL verzorgt de registratie. Hierbij de link naar het inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 1 december.

DUOS vraagt -tot op heden- geen inschrijfgeld, maar een gift. Giften binnen DUOS komen geheel ten goede aan uro-oncologische studies en berichtgeving. Giften zijn bovendien voor u onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar aangezien DUOS een erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is. DUOS verwacht derhalve in 2018 giften tussen de 75 en 150 euro per bezoeker over te maken op het rekeningnummer van:

Stichting DUOS, Rotterdam

NL56RABO 0162 34 62 98

o.v.v. ‘Gift jaarsymposium 2018’

 

© 2020, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in