ASCO 2018: nieuws blaas- en nierkanker

Al eerder verscheen een schriftelijk verslag over de nieuwste ontwikkelingen op ASCO 2018 op het gebied van blaas- en nierkanker, maar wie liever kijkt in plaats van leest, hierbij ook een 7 minuten durend mondeling verslag direct vanaf de ASCO in Chicago.

Besproken worden onder meer de nieuwste studieresultaten met immunotherapie (pembrolizumab, onder meer de Keynote studies die eveneens draaien binnen Stichting DUOS) en nieuwe DUOS studies bij blaaskanker (met FGFR-remmers).