ASCO-GU direct 14 en 15 februari vanuit Den Dolder

Het American Society of Clinical Oncology Genitourinary Cancers symposium (ASCO-GU) is een 3-daagse meeting die zal plaatsvinden van 13-15 februari 2020 in San Francisco, USA.  Dit interinternationale symposium kan nu in Nederland worden bijgewoond, op vrijdagmiddag 14 en zaterdag 15 februari 2020.

Tegelijkertijd met het ASCO-GU congres in San Fransisco kunt u dit symposium via een ASCO-live streaming volgen en krijgt u de gelegenheid om de internationale experts tijdens een live videoconnectie vragen te stellen. Daarbij is ruim gelegenheid voor interactie en discussie met de Nederlandse collegae over de implicaties van de nieuwste data voor de dagelijkse Nederlandse praktijk.

Binnen het officiële ASCO GU programma wordt door onderstaand comité een selectie gemaakt van onderwerpen die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk in Nederland.

Inschrijven via: MEDtalks.nl/nederland

Ernst Sillem Hoeve Soestdijkerweg 10b 3734 MH Den Dolder

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij NVRO, NVU en NIV.

Vriendelijke groet,

Dr. A.C.M van den Bergh

Radiotherapeut-oncoloog, UMCG, Groningen

Dr. A.M. Bergman