Blaaskanker: de behandelingen

Vorige week verscheen de nieuwe pagina ‘Prostaatkanker: de behandelingen‘. DUOS heeft de afgelopen weken hard gewerkt om zowel de informatie over de behandelingen prostaatkanker als de behandelingen blaaskanker te actualiseren. De ontwikkelingen gaan snel. Het is van belang om u altijd te oriënteren op de meest recente onderzoeksgegevens. Op de nieuwe pagina ‘Blaaskanker: de behandelingen‘ treft u actuele informatie over de behandeling van niet-spierinvasieve en spierinvasieve blaaskanker. Daarnaast speciale aandacht voor chemotherapie, immunotherapie (pembrolizumab) en blaaskankerstudies binnen Stichting DUOS.

© 2020, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in

error: Content is protected