Bleomycine en duiken

(Ex-) zaadbalkanker patiënten behandeld met bleomycine kunnen problemen krijgen als ze willen duiken. Blijkbaar is deze sport populair want DUOS krijgt er veel (Forum-)vragen over, zo ook van Frits:

‘Ik kwam uw onderzoek `Bleomycin and scuba diving: where is the harm? tegen op lancet oncology hierdoor werd mijn interesse getrokken, omdat ik zelf 14 jaar geleden behandeld ben met bleomycine voor teelbalkanker. Na de behandeling ben ik gelukkig helemaal genezen. Ik wilde een aantal jaren geleden ook gaan duiken, toen werd mij verteld dat dit niet mocht omdat ik behandeld was met bleomycine.’

Lees de vraag van Frits en het antwoord.

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten