Communicatie patiënten met prostaatkanker en behandelend artsen in Europa

De European Association of Urology (EAU, Europese Vereniging voor Urologie) wil graag informatie verzamelen over de communicatie tussen patiënten met prostaatkanker en behandelend artsen in Europa.

De vragenlijst maakt onderdeel uit van een groter samenwerkingsverband, te weten het PIONEER Consortium. Zodra de resultaten zijn verzameld en geanalyseerd, hoopt men deze te publiceren in een wetenschappelijk tijdschrift. Via de PIONEER website (www.prostate-pioneer.eu) houden we u op de hoogte van de vorderingen van dit project..

Wilt u uw ervaring als patiënt delen? Vul dan deze vragenlijst in