Deelnemen aan webinar nierkanker

Op donderdag 29 april (1300-1400) houdt het Erasmus MC een webinar over nierkanker

Patientenvereniging ‘Leven met blaas- of nierkanker’ zal vooraf daaraan vragen vanuit de vereniging inbrengen bij Erasmus MC. Heeft u vragen? Geef ze dan voor 10 april door via info@blaasofnierkanker.nl. Dan worden ze zeker behandeld op 29 april.

Voorlopig programma
Thema: lokale en systemische behandeling bij nierkanker, wanneer combineren?

13:00-13:15 uur: persoonlijke ervaring van een patiënt met nierkanker.

13:20-13:35 uur: dr. Paul Verhagen, uroloog Erasmus MC over lokale behandeling na systemische therapie bij nierkanker.

13:40-14:00 uur: dr. Astrid van der Veldt, internist oncoloog Erasmus MC over systemische behandeling voor of na nierverwijdering bij nierkanker.

Wilt u deelnemen aan dit webinar? Stuur dan een e-mail naar patientenseminar@erasmus.nl. Daarna ontvangt u een hyperlink die toegang geeft tot het webinar. Deze link opent om 12:50 uur. U hoeft daarbij geen camera te gebruiken en kunt als u dat wilt anoniem deelnemen en uw vragen stellen via de microfoon of via een chat-bericht.

© 2021, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in