Press |

Bewezen goede voeding voor prostaatkankerpatienten

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #9302 Reageer

  Esther
  Gast

  Beste Stichting DUOS
  Op uw website kwam ik het bericht tegen over de beste voeding voor prostaatkankerpatiënten. (zie link)
  https://stichtingduos.nl/de-beste-voeding-voor-prostaatkankerpatienten/

  Ik volg uw website al een tijdje. Een aantal jaren geleden heeft mijn vader prostaatkanker gekregen. Vorig jaar is bekend geworden dat dit is uitgezaaid in zijn lymfeklieren. Dit groeit geleidelijk en wij weten dat hij niet meer zal genezen. Kan mijn vader nog meedoen aan deze studie?

  Ik probeer mij te verdiepen in voeding die hij het beste kan eten om de groei eventueel te verlagen. Nu zag ik in het bericht dat er al bewezen voedingstoffen zijn die dit proces vertragen. Deze kan ik helaas nergens op internet terugvinden. Op elke website staan verschillende dingen, dus ik vroeg mij af of er ook al een lijst bestaat waar deze voedingsstoffen op vermeld staan.

  Met vriendelijke groet
  Esther

  #9310 Reageer

  Moderator Stichting DUOS
  Sleutelbeheerder

  Beste Esther

  Je kunt de PI van deze studie, Lionne Venderbos, vragen (zie mailadres bij nieuwsbericht in de link) of er plaats is voor je vader bij de studie. Denk hierbij wel aan de inclusiecriteria die gelden.

  Wat betreft voedingsstoffen en een eventuele lijst daarvan: dat vereist enig speurwerk. In de studie wordt onder meer gesproken over lycopeen, een welbekende stof die in tomaten zit.

  Als je voeding of dieet intypt bij de zoekfunctie krijg je veel informatie op de website van DUOS, ook is er een Forumdiscussie over voeding. Je kunt eventueel ook zelf vragen stellen.

  Met vriendelijke groet
  DUOS Forum moderator Ilja

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: Bewezen goede voeding voor prostaatkankerpatienten
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

© 2020, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in