Press |

MRI bij prostaatkanker

Dit onderwerp bevat 1 reactie, heeft 2 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Moderator Stichting DUOS 1 maand, 3 weken geleden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #8339 Reactie

  Ad

  LS. Anamnese; 14 keer spondylodese waarvan 2 x via voorzijde, Th. 9 t /m S1.
  Afgelopen 17 jan. een Turp operatie welke in eerste instantie een goedaardige vergroting zou zijn. Was een moeilijke en kleverige prostaat ok, aldus de arts. Na 1 week na de operatie vernomen dat er in de verwijderde weefsels een tumor was aangetroffen , Gleasonscore 3+3=6 .
  Aan de arts laten weten dat ik , n.a.v. de 10 waarschuwingen op uw website , al geruime tijd , pijn / pijnuitstraling / prikkels naar de heupen heb bij een zaadlozing ( komt al sporadisch voor sinds de laatste ok’ s aan mijn rug, ook erectieproblemen etc. )
  De arts kwam een dergelijke ervaring onbekend voor.
  Omdat ik mij wel enigszins zorgen maak om een eventuele uitzaaiing heb ik om een MRI verzocht. Hij liet mij weten dat dit nu nog zo kort na de ok, Turp, nog niet kon. Omdat er thans een ‘ wacht af ‘ beleid is gekozen zou de MRI pas bij de volgende controle in mei kunnen.
  Graag uw bevindingen,
  Met vriendelijke groet Ad

  #8345 Reactie

  Moderator Stichting DUOS
  Sleutelbeheerder

  Beste Ad, met deze informative is voor onze specialisten echt te summier. Zonder essentiele informatie waaronder leeftijd, conditie, relevante bloeduitslagen, voorgesteld beleid (wanneer wel een scan) is het helaas niet mogelijk deze vraag digitaal te beantwoorden. Een formele second opinion (bij een expertisecentrum) is in deze meer voor de hand liggend.

  Met vriendelijke groet
  DUOS Moderator Ilja

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Reageer op: MRI bij prostaatkanker
Mijn informatie:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

© 2019, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in