Geaccrediteerde ASCO GU review bijeenkomst

Op donderdag 22 Februari organiseert Astellas weer de ASCO GU review bijeenkomst( geaccrediteerd) met de hoogtepunten van het ASCO GU congres.

Dit jaar vind het congres over blaas-, nier- en prostaatkanker van 8 -10 februari plaats in San Francisco.

Het thema van het congres is “Translating evidence to multidisciplinary care” Zodoende zijn op de review bijeenkomst oncologen, urologen, radiotherapeuten en ziekenhuisapothekers welkom.

De presentaties worden op de centrale locatie in Maarssen (de Fabrique) gegeven door DUOS leden, Prof Jeroen van Moorselaar, Pieter van den Berg, Floris Pos en Jean Paul van Basten. Op de 4 satellietlocaties zijn ook DUOS leden aanwezig zoals Inge van Oort in Nijmegen, Peter Nieboer in Meppel en Robert van Soest in Rotterdam.

Deelname is kosteloos en inschrijven kan via www.oncologyforum.nl.