GU Oncology Forum ASCO GU Review

Discussieer mee op donderdag 7 maart over actuele inzichten rond prostaat-, nier- en blaaskanker gepresenteerd op het vierde ASCO GU congres van 14-16 februari 2019 in San Francisco.

Tijdens deze geaccrediteerde nascholing zal een multidisciplinair panel van sprekers waaronder diverse DUOS bestuursleden (Jeroen van Moorselaar (ex), Andre Bergman en Inge van Oort) een selectie van de congres highlights presenteren. De impact ervan op de dagelijkse klinische praktijk staat centraal.

De bijeenkomsten, accreditatie wordt aangevraagd bij de NIV, NVU, NVRO en NVZA, zijn bestemd voor urologen, medisch oncologen, radiotherapeuten en ziekenhuisapothekers. Locaties: Amsterdam, Meppel, Uden en een vierde nog overeen te komen plek in West-Nederland.

Schrijf u hier in.

© 2019, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in