Press |

Inschrijving 9de DUOS Jaarsymposium geopend

De inschrijving voor het 9de  DUOS Jaarsymposium (vrijdag 6 december, Boerderij Mereveld te Utrecht) is geopend. Het symposium is bestemd voor artsen. Ook physician assistants en verpleegkundig specialisten worden toegelaten (max. 2 per site). Accreditatie door NIV, NVU en NVRO is aangevraagd.

In maart is al gemeld dat prof. Michael Morris internationaal bekend mCRPC specialist, hoofd van de prostaatkanker sectie in het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center in New York en één van de leiders van het Prostate Cancer Clinical Trials Consortium zal spreken over ‘New developments in the management of CRPC, recent and ongoing research in MSKC’ en ‘ Referral Patterns in the US’.

Programma

Daarnaast is ook de agenda bekend. Besproken worden de rapportages vanuit de DUOS werkgroepen ‘Gemetastaseerd Prostaatcarcinoom’ (dr. Niven Mehra) en ‘Spierinvasief Blaascarcinoom’ (dr. Michiel van der Heijden en dr. Richard Meijer). Dr. Shafak Aluwini neemt het woord over oligometastatische ziekte, een NL prospectieve studie. De RESPONDER, CIRCUS en NABUCCO studie worden besproken. Dr. Niven Mehra vertelt over PROFOUND (highlight ESMO) en professor Ronald de Wit over de spraakmakende CARD (highlight ESMO). Dr. Michael Sedelaar neemt ‘salvage opties bij prostaatcarcinoom’ voor zijn rekening. Tevens wordt de Fred Guurink prijs uitgereikt aan de beste uro-oncologische proefschriften van het jaar en is er weer tijd vrijgemaakt voor korte presentaties door promovendi (open inschrijving).

Het IKNL verzorgt de registratie en inschrijving, sluitingsdatum 30 november.

Gift

DUOS vraagt -tot op heden- geen inschrijfgeld, maar een gift. Giften binnen DUOS komen geheel ten goede aan uro-oncologische studies en berichtgeving. Giften zijn bovendien voor u onder voorwaarden fiscaal aftrekbaar aangezien DUOS een erkende ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) is. DUOS verwacht derhalve in 2019 giften tussen de 75 en 150 euro per bezoeker over te maken op het rekeningnummer van:

Stichting DUOS, Rotterdam

NL56RABO 0162 34 62 98

o.v.v. ‘Gift jaarsymposium 2019’

 

© 2019, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in