Press |

Inschrijving DUOS Jaarsymposium gesloten

De inschrijving voor het geaccrediteerde 9de  DUOS Jaarsymposium (vrijdag 6 december, Boerderij Mereveld te Utrecht) is met ingang van 30 november gesloten. Het symposium is bestemd voor artsen (BIG registratie). Ook physician assistants en verpleegkundig specialisten worden toegelaten (max. 2 per site).

Prof. Michael Morris internationaal bekend mCRPC specialist, hoofd van de prostaatkanker sectie in het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center in New York en één van de leiders van het Prostate Cancer Clinical Trials Consortium zal spreken over ‘New developments in the management of CRPC, recent and ongoing research in MSKC’ en ‘ Referral Patterns in the US’.

De agenda: besproken worden de rapportages vanuit de DUOS werkgroepen ‘Gemetastaseerd Prostaatcarcinoom’ (dr. Niven Mehra) en ‘Spierinvasief Blaascarcinoom’ (dr. Michiel van der Heijden). Dr. Shafak Aluwini neemt het woord over oligometastatische ziekte, een NL prospectieve studie. De RESPONDER, CIRCUS en NABUCCO studie worden besproken. Dr. Niven Mehra vertelt over PROFOUND (highlight ESMO) en professor Ronald de Wit over CARD (highlight ESMO). Dr. Michael Sedelaar neemt ‘salvage opties bij prostaatcarcinoom’ voor zijn rekening. Tevens wordt de Fred Guurink prijs uitgereikt aan de beste uro-oncologische proefschriften van het jaar en is er weer tijd vrijgemaakt voor twee korte presentaties door promovendi: Joost Blok (testis) en Thomas van Doeveren (blaas).

© 2020, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in