Kanker, wat betekent dit voor je werk?

Uit eerder onderzoek van onder meer de NFK bleek dat mensen die kanker hebben (gehad) vaak weinig begrip ervaren van hun werkgever of collega’s. Daarom start een nieuw onderzoek: ‘kanker bij jou of je naaste, wat betekent dit voor je werk?’

De kankerpatiëntenverenigingen doen dit onderzoek samen met NFK. Zo willen zij weten of er vanwege de kanker(behandeling) iets is veranderd aan de werksituatie. Ook zijn ze benieuwd of een zorgverlener de gevolgen van de kanker(behandeling) voor werk met de patiënt heeft besproken en of de patiënt daar behoefte aan had.

Iedereen die kanker heeft (gehad) kan deelnemen aan het onderzoek. Ook vrienden of familieleden van iemand die ziek is (geweest) kunnen meedoen. Deelnemen aan dit onderzoek kan tot en met 11 maart.

Ga naar de vragen

© 2019, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in