Nieuwsbrief en magazine Nieuws ProstaatkankerStichting

De ProstaatkankerStichting heeft weer haar nieuwsbrief uitgegeven en het kwartaal Magazine Nieuws. Lees meer over de Podcast serie Seks in de Spreekkamer. Over de nieuwe EU aanpak bij prostaatkankerscreening. Een interview met DUOS bestuurslid dr. Daniela Oprea over PSMA therapie, en natuurlijk een voorproefje van de inhoud van het Magazine Nieuws.

Meer op DUOS?

Type in ‘Nieuws’ bij de zoekfunctie op de homepage en u treft enkele jaargangen van het Magazine Nieuws in ons archief.