Oproep promovendi: presentatie DUOS Jaarsymposium

Op het 8ste DUOS Jaarsymposium van vrijdag 7 december 2018 in Boerderij Mereveld te Utrecht is weer tijd vrij gemaakt (10.30-11.00 2x presentatie en 13.40-14.10 2x presentatie, zie Agenda) voor een korte presentatie door vier promovendi op het gebied van uro-oncologische tumoren uit de bij DUOS aangesloten ziekenhuizen.

Promovendi die mee willen doen, kunnen tot 15 november een beperkte samenvatting of boekje ter selectie aanbieden aan het DUOS Bestuur (info@stichtingduos.nl).

Inschrijving voor het Jaarsymposium is mogelijk tot en met 1 december.