Oproepen Leven met blaas- of nierkanker

Patiëntenvereniging leven met blaas- of nierkanker organiseert 10 november een ledenbijeenkomst in Culemborg.

Het doel is gezamenlijk te bespreken wat leden van de vereniging en het bestuur komend jaar (en daarna) willen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Voorzittersfunctie vacant

Met het overlijden van de voorzitter is deze functie vacant geworden. De vereniging is op zoek naar twee verenigingsleden die samen met twee bestuursleden zitting willen nemen in de sollicitatiecommissie.

Vrijwilligers welkom

Wilt u uw ervaring inzetten om anderen te helpen? Dat kan als vrijwilliger bij Leven met Blaas- of nierkanker. Om het vrijwilligerswerk te ondersteunen, kunt u gratis deelnemen aan themadagen of workshops.

Meer informatie over deze onderwerpen?

Guus Venderbosch,secretaris@blaasofnierkanker.nl

© 2018, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in