Patientenvereniging Leven met blaas- of nierkanker: activiteiten

De patientenvereniging Leven met blaas- of nierkanker organiseert 26 juni 2021 een online algemene ledenvergadering waarin de jaarstukken en belangrijke aangelegenheden worden besproken.

In september 2021 is er een contactdag over ‘samen beslissen in de spreekkamer’. Meer informatie volgt.

Tot slot wil men aan het einde van het jaar een symposium organiseren over de vraag waarom er de laatste 30 jaar zo weinig voortgang is geboekt met de effectieve behandeling van blaaskanker en de overlevingscijfers. Wat daaraan te doen, wat kan er beter? Een werkgroep maakt hiervoor momenteel een programma.

Als u een bijdrage wilt en kunt leveren aan een van deze activiteiten meldt u zich dan aan bij het secretariaat via 06 49 41 62 67 of secretaris@blaasofnierkanker.nl.

© 2021, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in