Stephen Fry: diagnose en behandeling prostaatkanker

Stephen Fry vertelt in deze YouTube op zijn karateristieke, humorvolle wijze hoe hij werd geconfronteerd met diagnose en behandeling van prostaatkanker. Een kleine voetnoot bij deze film: de meningen rond PSA screening zijn en blijven verdeeld. Type voor meer informatie ‘PSA screening’ in bij de zoekfunctie (www.stichtingduos.nl).

U treft op de DUOS site vele blogs en ervaringsverhalen (zowel NL- als Engelstalig), zoek op ‘ervaringsverhaal’, ‘patientenverhaal’ of ‘blog’ of kijk op DUOS YouTube.