Stoma event 27 juni 2022

Maandag 27 juni 2022  organiseert de Stomavereniging een Stoma Event voor iedereen met een stoma of pouch. Het wordt een bijzondere dag op een bijzondere locatie.

Op het Stoma Event ontmoet je andere stoma- en pouchdragers en hun eventuele partner. Ook hoor je de laatste ontwikkelingen over stomazorg en hulpmiddelen, en kun je vragen stellen aan fabrikanten en leveranciers. En er is méér, want je kunt ook informatieve workshops en actieve clinics volgen.

Meedoen? Kijk op: ‘Landelijk stoma event’ op de website van de Stoma vereniging.