Studies langzaam weer open

Goed nieuws! Waar DUOS twee maanden geleden nog berichtte dat de inclusies van sommige uro-oncologische studies zijn gestopt, wordt nu de draad langzaam maar zeker opgepakt. Zo opent komende week Radium-223 haar deuren weer voor inclusies. Radium-223 betreft een biomarker discovery studie bij patiënten met uitgezaaide castratieresistente prostaatkanker, die behandeld worden met radium-223, ter verbetering van de vroege responsevaluatie en ter verduidelijking van de radium-223 geïnduceerde immuunrespons’. De studie is geopend in het ErasmusMC, St Franciscus Gasthuis/Vlietland Rotterdam en Radboudumc.

© 2020, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in

error: Content is protected