Update publicaties RANGE

In de RANGE studie, een studie in gemetastaseerd urotheelcarcinoom participeerden verschillende DUOS centra. De (positieve) studie werd gepresenteerd op ESMO,  zie Resultaten RANGE trial op ESMO.

Daarnaast verschenen naar aanleiding van RANGE de afgelopen jaren vele publicaties in verschillende vaktijdschriften waaronder The Lancet, zie onder meer Range studie in The Lancet, Nature Communications, zie onder meer Biomarker analyse RANGE studie enz.

Recent verscheen Exposure-response relationship of ramucirumab in RANGE, a randomized phase III trial in advanced urothelial carcinoma refractory to platinum therapy in The British Journal of Clinical Pharmacology.