Voeding en kanker

Op het internet treft u veel informatie over voeding en kanker. Een van de sites die daaraan is gewijd, is het Wereld Kanker Onderzoek Fonds (www.wkof.nl). Ook heeft het WKOF een nieuwe websiite gelanceerd: Voedingenkankerinfo.nl. Handig is dat u op de site recepten vindt die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen met smaakveranderingen.

Op Stichting DUOS vindt u veel informatie over voeding. Type bij de zoekfunctie op de homepage ‘voeding’ in en 42 nieuwsberichten openen. We noemen enkele vaak bezochte:

Ook op Forum is het onderwerp ‘voeding’ populair. Het item ‘Voedsel en kanker’ is bijna 11.500 keer bezocht. Heeft u tips of adviezen of bent u een aanhanger van een bepaalde voedingswijze of dieet? Deel het op ons Forum!

© 2019, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in