Wat zijn de ontwikkelingen bij behandeling uitgezaaide nierkanker?

In het decembernummer van het ‘Magazine over blaas- en nierkanker’ van de patiëntenvereniging Leven met blaas- of nierkanker verscheen een uitgebreid interview van 4 pagina’s met DUOS voorzitter prof. dr. Ronald de Wit, internist-oncoloog bij het ErasmusMC Kankerinstituut waarin de actuele ontwikkelingen bij behandeling uitgezaaide nierkanker worden belicht. Ook vertelt De Wit in duidelijke taal wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van combinatie immuuntherapie nivolumab en ipilimumab en de standaardbehandeling TKI sunitinib of pazopanib.

Klik hier voor pagina 1.

Klik hier voor pagina 2.