Wat zijn de ontwikkelingen bij de behandeling van blaaskanker?

In het decembernummer van het ‘Magazine over blaas- en nierkanker’ van de patiëntenvereniging Leven met blaas- of nierkanker verscheen een uitgebreid interview van 4 pagina’s met DUOS voorzitter prof. dr. Ronald de Wit, internist-oncoloog bij het ErasmusMC Kankerinstituut. Zowel de ontwikkelingen op het gebied van niet-spierinvasieve als spierinvasieve blaaskanker worden belicht. Ook vertelt De Wit in duidelijke taal wat de laatste ontwikkelingen zijn op het gebied van internationale studieresultaten, bijvoorbeeld van de Javelin Bladder 100, Danube en Keynote 361.

Klik hier voor pagina 1.

Klik hier voor pagina 2.