Wat zijn goede ziekenhuizen bij behandeling zaadbalkanker?

Een nieuwe maand en dus weer een nieuwe Zaadbalkanker Online met een ervaringsverhaal en info over zeldzame kankers.

Na de diagnose zaadbalkanker  raakt het leven in een stroomversnelling. Je moet snel beslissen waar je het beste geholpen kunt worden.  Op het DUOS Forum Zaadbalkanker tref je vragen en antwoorden van lotgenoten die je voor zijn gegaan. Kijk bijvoorbeeld bij ‘Wat zijn goede ziekenhuizen bij behandeling zaadbalkanker?’ voor meer informatie over o.a. TRF Expertisecentra. En ‘Wat zijn goede ziekenhuizen bij uro-oncologische tumoren?’ met onder andere informatie over de SONCOS normen.

• Zaadbalkanker
  • Kijk op DUOS YouTube voor patientenervaringen en meer informatie over zaadbalkanker
  • Voer bij de zoekfunctie op de homepage (www.stichtingduos.nl) ‘zaadbalkanker’ of ‘testiscarcinoom’ in
  • Kijk op het DUOS Forum Zaadbalkanker