‘Wel positief blijven’, de strijd van Rens Raemakers tegen kanker

Rens Raemakers (D66) werd in maart 2017 op 25-jarige leeftijd het jongste lid van de Tweede Kamer. En dat is des te meer bijzonder omdat Rens nog maar net was hersteld van zijn strijd die hij aanging van zijn 18de tot en met 20ste levensjaar: het overwinnen van zijn uitgezaaide zaadbalkanker.

In het boek ‘Wél positief blijven’ openbaart hij (samen met tekstschrijfster Mérie van der Rijt) hoe hij omging met tegenslag, pijn, verdriet en de groeiende kloof tussen hem en de rest van de wereld. Openharig vertelt hij over operaties en loodzware chemotherapie en stamceltransplantaties die uiteindelijk zijn leven redden.

Dit inspirerende boek voor (ex-)zaadbalkankerpatiënten, betrokkenen en geïnteresseerden is online voor 15 euro verkrijgbaar, maar ook op fysieke verkooppunten.

De helft van de opbrengst van het boek gaat naar Kika, Stichting Kinderen Kankervrij.

© 2018, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in