Zaadbalkanker Online april 2024

In de april editie van Zaadbalkanker online lees je het ervaringsverhaal van Patrick Gouweleeuw. Een jaar geleden kreeg hij de diagnose zaadbalkanker. Dat was drie weken nadat hij het tienjarig jubileum van zijn eigen schildersbedrijf groots vierde. Het vinden van balans tussen herstellen, zijn gezin en een eigen onderneming kwam niet zonder uitdagingen.

Verder wordt het onderzoek van het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland) waaruit blijkt dat er een verband is tussen inkomen en de kans op specifieke vormen van kanker onder de loep genomen.

Lees alle artikelen en het laatste nieuws in de nieuwe editie van Zaadbalkanker Online. Klik hier om het magazine te openen.

Op zoek naar meer informatie of oude uitgaven van Zaadbalkanker Online? Type ‘zaadbalkanker’, ’teelbalkanker’ of ’testiscarcinoom’ in bij de zoekfunctie op de homepage (www.stichtingduos.nl). Je kunt ook kijken op het Zaadbalkanker Forum  of bij de DUOS pagina Zaadbalkanker.