Zaadbalkanker Online februari 2019

In Zaadbalkanker Online dit keer het verhaal van Albert, een van de vele patienten bij wie zaadbalkanker in de 1e lijnszorg in eerste instantie foutief werd gediagnosticeerd (ontsteking). Helaas kwam bij Albert -begin vijftig- de zaadbalkanker na behandeling ook nog eens terug. Verder verenigingsnieuws: binnen de patientenvereniging is niet alleen een nieuwe voorzitter gekozen, maar waait een frisse wind door het bestuur.

• type ‘zaadbalkanker’, ‘testiskanker’, ‘testistumor’ of ‘testiscarcinoom’ in bij de zoekfunctie op de homepage (www.stichtingduos.nl) en u vindt veel (inter)nationaal nieuws over (de behandeling van) zaadbalkanker
  • Kijk op ons Forum bij de rubriek ‘Zaadbalkanker’
  • Kijk op de pagina ‘Zaadbalkanker‘ voor meer informatie over incidentie, behandeling, studies.

© 2019, Stichting DUOS, redactie en teksten: Kuip&Ko, website: sbddesign.nldisclaimer   |   log in